— Het grote verschil zit hem voor mij in het gevoel NADIEN. Vaak ging ik bij andere ondersteuners verward en met veel vragen naar huis. Na een coaching met Kim voel ik opluchting. Kim kan mijn gedachten sorteren, ordenen en kanaliseren om zo tot inzicht te komen.
— Om antwoorden te krijgen moeten er vragen gesteld worden. Sommige dingen raak je niet voorbij en dan heb je een klankbord nodig. Dat vond ik bij Kim. Geen oordeel, geen medelijden, gewoon een gesprek, een uitwisseling van gedachten en ideeën en plek om dingen te uiten die je elders (denkt) niet te kunnen.
En terwijl een frisse neus halen, letterlijk en figuurlijk adem kunnen halen, daarom blijf ik komen.

— Na heel wat psychologen af te lopen, vond ik eindelijk iemand en een manier van werken die volledig bij mij paste. Het voelt helemaal niet geforceerd aan. Ik heb steeds zelf de keuze waar ik wil afspreken en mij het beste voel. De drempel om te praten is veel lager doordat je zelf de omgeving kiest, je zit niet gewoon tussen vier muren. Het blijft ook niet enkel bij je verhaal doen. Kim ging op zoek naar oplossingen, en wanneer we aan de volgende sessie begonnen, had ze manieren gezocht om er terug bovenop te komen en sterker te worden! Manieren die blijven werken. Het is een vrouw van daden! Ook toen het vaak moeilijk ging wanneer ik gewoon thuis was, was Kim altijd bereikbaar als ik het nodig had. 

— Uit een diep dal geklommen. Met veel moeite. Maar ondersteund.

Mijn eigen (veer)kracht terugvinden. Door ongedwongen babbels. Genietend van de natuur.

Geen veroordeling van mijn woorden. Enkel op een zachte manier. Een aantal zaken doorprikken en in vraag stellen.

— Kim is spontaan, sociaal, open en goedlachs en zeer laagdrempelig. Meteen had ik de klik die ik zocht bij iemand. Iemand waar je geen filter nodig hebt iemand die luistert en soms ook haar visie geeft op dingen en tips aanreikt. Ik vond het goed dat ik in een periode waar voor mij buitenkomen een opgave was, werd meegenomen in de visie van Kim die vooral beweging in de buitenlucht met een goede babbel stimuleert. Ze helpt me relativeren, terugkeren naar de kern en geeft me rust in het hoofd. Ze helpt me doelen vooropstellen, dromen waarmaken en ik voel vooral dat ze gelooft in mij als persoon. Na elke sessie voel ik me een stukje lichter in gedachte, sterker in me hoofd en gelukkiger in het hart. Ik heb nog een lange weg te gaan maar er is niemand waar ik dat liever mee bewandel dan Kim. 

— De sessies met jou gaven me rust en energie. Ideaal als je eigenlijk doodop bent. 

Je gaf kleine tips, stelde de juiste vragen, soms heel confronterend maar heel zinvol. 

Je humor tussenin, dat verzachtte heel vaak de spoken in mijn hoofd. Bedankt voor het mooie traject.